İŞ ODAKLI ÇİVRİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çivril Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep hafta sonu basın mensuplarını yeni ilçe binasında ağırlayarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Siyaset Yayın: 23 Ekim 2016 - Pazar - Güncelleme: 23.10.2016 10:43:28
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çivril’in Ak Parti ile hizmetle tanıştığını belirten başkan Celep “AK Parti olarak hizmet ve iş odaklı çalışıyoruz. Tek hedefimiz Çivril’i hizmetlerle donatmak” dedi.

Çevre yolu ve Hastane çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Celep Büyükşehir belediyesi ve Çivril belediyesinin birlikte yaptığı projelerin yanı sıra Adalet Sarayı ve Emniyet Müdürlüğü gibi Merkezi hükümet ve bakanlıklar tarafından yapılacak projelerin de en kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade etti.

Denizli Uşak karayolunun Kocayaka İğdir arasındaki çalışmalarının başladığını belirten Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep “Kocayaka kavşağından İğdir rampasına kadar olan ve Çivril ilçe merkezinden geçen çevre yolundaki düzenlemeler başladı. Bu yolumuz geliş gidiş servis yolları ışıklandırması ve refüj çalışmaları ile kullanışlı bir yol olacak” dedi.

GENÇLERİMİZ İÇİN EĞLENCE MERKEZİ YAPILACAK

Çivrilli gençlerin vakit geçirebilecekleri Gençlik Merkezi inşaatının en kısa zamanda başlayacağını belirten başkan Celep “bugün Çivril’de 3 bin Üniversite öğrencisi ile birlikte 10 bine yakın genç var. Gençlerimizin kaliteli ve güzel vakit geçirebilecekleri içinde AVM sinema cafe ve mağazaların olduğu güzel bir gençlik merkezi Çivril belediyesi tarafından Büyükşehir belediyemizin destekleri ile en kısa zamanda yapılacak” dedi.

HASTANE BİTTİ İÇ TEFRİŞATI YAPILACAK

Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ile birlikte hafta içinde yeni Çivril Devlet hastanesinde incelemelerde bulunduklarını belirten başkan Mehmet Celep “yeni hastanemiz bitti. En kısa zamanda teslimatı yapılacak. Geçen ay iç tefrişatı için ihale yapıldı. 6 Milyon TL ile iç donanımı ihale edildi. En kısa zamanda gerekli gereçler yerleştirilerek teslim alacağız ve hastanemizi hizmete açacağız” dedi.

ORTA ÖĞRENİM YURDU VE KYK BİTMEK ÜZERE

Üniversite ve orta öğrenim öğrencilerinin barınma sorunları ile ilgili olarak bir orta öğrenim bir de KYK yurt inşaatının devam ettiğini belirten Celep “Çivril okullaşma ve eğitimde merkez bir ilçe oldu. Çivril’de yaklaşık 15 bin öğrenci var bunun 8 bini üniversite ve orta öğrenim öğrencisi ve genellikle Çivril dışından gelen öğrenciler. Son yıllrda baş gösteren barınma sorununa çözüm olarak200 kız 200 erkek olmak üzere 400 kişilik KYK üniversite yurdu ile 200 kişilik orta öğretim kız öğrenciler için yurtlarımız yapılıyor. Her üç yurdumuzda tamamlanmak üzere inşallah gelecek eğitim öğretim yılında hizmete açılmış olacak” dedi.

KÖTÜ NİYETLİLERLE MÜCADELE EDERİM

Hizmet etme noktasında eksikliklerin olabileceğini kaydeden Mehmet Celep, “ Dedikodularla değil işle gündeme gelmek istiyoruz. Eksiklerimiz olabilir. Herkese iyi niyetle yaklaşıyorum ancak kötü niyetli yaklaşanlarla da mücadele ederim. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek hiçbir şeye izin vermem” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.