İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ KUTLANDI

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 97. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program ile kutlandı.

Gündem Yayın: 12 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.03.2018 14:28:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen anma programına; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Yıldız,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti sunuldu. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hıdır Serinkan yaptı. Serinkan’ın konuşmasının ardından Servergazi Andolu İmamhatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu  video sunumu yapıldı. Programda; Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ve İstiklal Marşının kabulünü anlatan oratoryo büyük ilgi gördü. Son olarak İstiklal Marşımızın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ile ilgili Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

 

Vali Hasan Karahan törenin ardından Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde öğrenciler ile birlikte  Zeytindalı harekatı anısına zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.