İYİ PARTİ İLK KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

İsmail Çorbacıoğlu’nun kurucu İlçe başkanlığına atanmasıyla başlatılan teşkilatlanma çalışmasını Çivril’de tamamlayan İYİ Parti’de kongre heyecanı başladı.

Siyaset Yayın: 08 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2018 18:25:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Genel merkezin kararı ile Çivril kongresinin tarihi 11 Şubat olarak belirlendi. Çivril’de hızlı bir tempo ile çalışmaya başlayan ve kısa bir sürede parti binasını kurarak üyelik çalışmalarına başlayan İsmail Çorbacıoğlu, parti çalışmaları ve kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İYİ Parti Çivril kurucu İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu, “Partimiz Türkiye genelinde şubat ayında kongre kararı aldı. Bizde bu doğrultu da 11 Şubat 2018 tarihinde Çivril’de ilk kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili üye çalışmaları yapıldı. İlçe seçim kurulunu da listeler teslim edildi. Partimizin asıl faaliyetleri 11 Şubat tarihinden itibaren başlayacak. Bu tarihten itibaren de sahaya inerek çalışmalarımızı yapmış olacağız” dedi.

 

PARTİMİZE CİDDİ TALEP VAR

 

Vatandaşların partiye ciddi talepleri olduğunu söyleyen Çorbacıoğlu, “Vatandaşlarla görüşmelere başladık. Herkesten çok güzel tepkiler alıyoruz. Partimizi ziyaret ediyorlar. Özellikle gençler ve kadınların partimize teveccühü var. İnsanlar genel başkanımız Meral Akşener ülkenin son umudu olarak görüyor. Türkiye’nin her yerinde her kesimden partimize ciddi talepler var. Genel Başkanımız 10 Şubat tarihinde Denizli il başkanlığımızın binasının açılışına gelecek. Bizde Çivril olarak oraya katılım sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

İlk Kongresini 11 Şubat 2018 günü Ziraat Odası Toplantı salonunda yapacak İYİ Parti Çivril İlçe teşkilatı kongre sonrası Partilileri partinin kurucu üyesi emekli Emekli SAT Komandosu ile buluşturacak.

 

Emekli deniz kurmay albay Ali Türkşen Ocak 1996'da Kardak Adası'na çıkan SAT Timi'nin komutanı olarak tanınıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.