İYİ PARTİ TANIŞMA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Armağan Önal ve Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak’ı ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 03 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2018 20:36:07
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İlk olarak Çivril Kaymakamı Armağan Önal’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti yönetimi çalışmaları hakkında kaymakama bilgi verdi. Ziyarette ilçe yönetimini tanıtan Çorbacıoğlu, partinin hedefleri ve projeleri ilgili de bilgi verdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmaları hızlandıracaklarını söyleyen İsmail Çorbacıoğlu, “İYİ Parti Çivril ve Türkiye’ye iyi gelecek” dedi. Çivril Kaymakamı Armağan Önal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İsmail Çorbacıoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

İYİ Parti İlçe yönetimi Kaymakam Armağan Önal ziyaretinden sonra Çivril İlçe Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak’ı ziyaret etti.

Müdür Balak ile Çivril hakkında istişarelerde bulunan Çorbacıoğlu, yeni yönetimle ilgili de bilgi verdi. Emniyet Müdürü Osman Kutlu Balak’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.