JANDARMA TEYEKKUZDA

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı asayiş timleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde olası hayvan hırsızlıklarını önlemek amacıyla köyleri dolaşarak vatandaşları uyardı.

Asayiş Yayın: 23 Eylül 2014 - Salı - Güncelleme: 23.09.2014 23:12:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sorumluluk sahasındaki köyleri tek tek dolaşan jandarmalar, vatandaşlara hayvanlarını başıboş bırakmamaları, ağıllarını kilitli tutmaları ve şüpheli bir durumla karşılaştıklarında "156 jandarma ihbar hattını" vakit kaybetmeksizin aramaları konusunda bilgiler verdi.

Jandarma ekipleri hırsızlıklara karşı alınması gereken tedbirleri anlatarak vatandaşları uyardılar. Ahırlarda kilit, ışıklandırma ve köpek bulundurmaları, basit alarm sitemleri yerleştirmelerini isteyen ekipler, şüpheli araç ve şahıs görüldüğünde 156 jandarma ihbar hattını arayarak jandarmaya ihbarda bulunmalarını istediler.

Öte yandan jandarma ekiplerinin hırsızlık olaylarına karşı devriye sayısını artırdığı resmi ve sivil ekiplerle hırsızlık olaylarına karşı çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi

Vatandaşlarda bayram öncesi jandarmanın başlattığı uygulamadan memnun olduğunu ifade ederek "Jandarmanın hayvan hırsızlıklarını önlemek maksadıyla bizleri bilinçlendirmesi, hepimizi son derece mutlu etti. Göstermiş oldukları gayret ve çaba nedeniyle Jandarma Personelimize sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.