KANDİLİN TÜM İNSANLIĞA HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2019 18:12:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, insanlığın kurtuluşu için Miraç gecesi ilahi huzura yükselen Hz. Peygamber'in (SAV) hikmet dolu yolculuğunun güzellikler ve manevi değerlerle dolu olduğunu ifade ederek, "Bizler için çok önemli olan bu mübarek gecede, Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu ve mucizevi yolculuğunu idrak etmeliyiz. Kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin en üstün değerler olduğunu unutmamalıyız" dedi.

 

Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti: "Bu mübarek gecede farklı coğrafyalarda yaşayan milyonlarca kardeşimiz dualarda bir araya gelecektir. Bizler de kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakıp tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim. Ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğimizin daim olması için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.