KARADENİZ GÜNLERİ İPTAL OLDU

13 – 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı duyurulan 15 Mayısta da Belediye başkanı tarafından açılışı yapılan ‘Karadeniz Günleri’ iptal edildi.

Kültür Yayın: 17 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2017 00:31:44
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Açılışının yapıldığı gün Çivril Esnaf Odası başkanı  Ertuğrul Mutlu ve Çivrilli esnafların tepkisini çeken organizasyon İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çivril Kaymakamlığına yapılan şikâyetlerden sonra iptal edildi.

 

Belediye başkanı Sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı duyuruda “Çivril Belediyemizin Kültür Hizmetleri kapsamında, ülkemizin değişik coğrafi bölgelerinin ve damak tatlarının tanıtılması amacıyla organize ettiğimiz Karadeniz Günleri etkinliğimiz, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne sürekli gelen şikayetler sonucu, Esnaf kardeşlerimize yaptığı ceza uygulamaları ve baskılar neticesinde, Karadeniz günleri etkinliği ile Perşembe günü yapılacak hamsi şöleni ve Selçuk Balcı konseri iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Hemşehrilerimizin bilgisine arz olunur” ifadelerini kullanarak organizasyonun iptal edildiğini açıkladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.