KARDEŞ OLUYORLAR

Çivril Belediyesi ile İstanbul Beyoğlu Belediyesi, kardeş belediye oluyor. İki belediye ilçelerinin kültürel zenginliklerini ilçe halklarına tanıtacak

Kültür Yayın: 11 Kasım 2014 - Salı - Güncelleme: 11.11.2014 18:41:07
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Cuma gün yapılan Kasın ayı ilk toplantısında gündeme gelen kardeş şehir uygulaması ile İstanbul Beyoğlu ilçesi ile Almanya’nın Moscbah kent belediyesinin kardeş şehir olmasına karar verildi.

Toplantı gündeminin 5. maddesinde yer alan '5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18. maddesi P fıkrası gereğince, Denizli ili Çivril ilçe belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi'nin kardeş şehir olması hususu' görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Başkan Gürcan Güven’e kardeş şehir protokolü imzalanması için yetki veren meclis üyeleri Beyoğlu ilçesini ziyaret etmek istediklerini belittiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.