Kaybolan Yılların Telafisi için çalışıyoruz

30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Çivril Belediyesinin AK PARTİ 'ye geçmesiyle çalışmalarına hızlı başlayan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven: Kaybolan yılların telafisi için çalışmalara hızlı başlamak lazımdı" dedi.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2014 - Salı - Güncelleme: 13.05.2014 21:47:31
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Şenköy Mahallesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonsu sergisine katılan başkan Dr. Gürcan Güven açılıştan sonra sorularımızı cevapladı. Başkan Güven, Çivril’in kaybolan yıllarının geri gelmesi için çok çalışmaları gerektiğini söyleyerek “görev geldiğimiz günden itibaren tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlk bir ay’da gece demeden gündüz demeden çalıştık. Daha da çok çalışacağız. Seçimden sonra ilk iş olarak Ak Parti rozetimi çıkarttım. Bana oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı oldum. Benim ve ekibimin amacı Çivril’e ve Hemşerilerime ayrım yapmadan hizmet etmek. Seçimlerde verdiğim sözlerin hepsini tutacağım. Bize enkaz devir aldınız diyorlar enkaz değil, miadı dolmuş bir belediye başkanlığı devir aldık. Çivril’de kalıcı köklü değişiklikler yapmak zorundayız. Kaybolan yılların telafisi için hızla çalışmalara başlamak lazımdı. Bizde onu yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

 

Çivril’e Ticaret Borsası yapılıyor...

Göreve gelir gelmez belediye içerisinde temizlik ve tadilat yaptıran Başkan Güven personelin çalışma şartlarını kolaylaştırıp bir düzene soktuktan sonra dışarıya yönelik çalışmalarına başladı. Denizli Ticaret Borası başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüşen Başkan Güven Ticaret Borsasının yapımına başladığını söyleyerek “Ticaret Borsası Çivril için hayati öneme sahip bir kurum. İlk iş olarak Çiftçinin ve üreticinin ürününü değerinde satabileceği Ticaret Borsasının yapımı için gerekli adımları attık” dedi.

 

Mezarlıklar bakıma alındı

İlk bir aylık icraatlar içersinde Mezarlık bakımlarının önemli olduğunun altını çizen başkan Güven “mezarlıklar konusunda Çivril Belediyesinin eleştirildiği en büyük konulardan biri mezarlıklardı. Denizli Büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından mezarlıkta başlatılan çalışmalar sayesinde mezarlık, Çivril’e yakışır bir hale getirilecek. Çivril mezarlığında başlayan çalışmalar diğer mahalle mezarlıklarında da yapılacak” dedi.

 

Denizli’de ne varsa Çivril’de de olacak dedik. Şimdi Yapıyoruz

Bu yola çıkarken Denizli’de ne varsa Çivril’de de olacak diye söz verdik şimdi verdiğimiz sözleri tutmaya başladık diyen başkan Güven “Denizli Büyükşehir belediyesinin şehir merkezinde başarıyla ı-uyguladığı Ücretsiz Cenaze hizmetleri Mayıs Ay’ı ile birlikte Çivril’de de başladı. Denizli Büyükşehir belediyesinin ücretsiz ALO 188 hattını arayan her cenaze sahibi bu hizmetlerden faydalanabilecek” dedi.

 

Çivril Kültür Şehri Olacak

Çivril´in kültür ve sanat yaşamını harekete geçirecek çalışmalara imza atacaklarını belirten başkan Güven şunları söyledi:”Bilindiği üzere Çivril; her köşesinde gizli bir kültür hazinesi saklı, her unsuruyla, her değeriyle insanlığın ortak mirasına katkısı olan muhteşem bir şehir. Sayısız kimliğe ve güzelliğe sahip Çivril’imizin şahsiyetini görmek, ruhuna dokunmak ise; onu ancak kültürel, sosyal ve tarihsel açıdan tanımakla ve bilmekle mümkün olabilir. Bunun için Çivril Belediyesi olarak önemli projelerimiz var” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.