KAYGAN YOLDA KORKUTAN KAZA

Çivril’in Beydilli mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada yoldan çıkan bir kamyon şarampole devrildi.

Asayiş Yayın: 31 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 31.05.2016 15:19:43
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Sabah erken saatlerde meydana gelen kazada Dinar’dan Uşak istikametinde seyreden İsmet Altın (47) idaresindeki 64 KC 298 Plakalı kamyon kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından kamyonun içinde çıkarılan İsmet Altın olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Çivril Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza yapan araç ta çekici ile savrulduğu şarampolden çıkarıldı.

Kaza nedeniyle Çivril Dinar yolu bir süre trafiğe kapatılırken kazanın sabah saatlerinde yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan kaynaklandığı belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken araç sürücüsü ismet Altın’ın Çivril Devlet hastanesinde yapılan tedavisinden sonra taburcu edildiği belirtildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.