KAYMAKAM YENİ MÜDÜRLERLE BİR ARAYA GELDİ

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan yeni atanan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 05 Aralık 2014 - Cuma - Güncelleme: 05.12.2014 16:44:44
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çivril Kaymakamlığı Toplantı salonunda yapılan toplantıda Kaymakam Burhan, Çivril İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Özcan’dan ilçedeki okul ve öğrencilerle ilgili bilgi aldı.

Kaymakam Orhan Burhan, eğitimin ülkenin geleceği için en önemli konu olduğuna dikkat çekerek bütün okul müdürlerinin daha özverili çalışmaları gerektiğini söyledi. Burhan “Okul müdürleri sadece rutin değil işlerini ve sorumluluklarını daha benimseyerek çalışırsa bütün sorunlar çözülür” dedi. Öğretmenlikten müdürlüğe atanan okul müdürlerine yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Kaymakam Orhan Burhan, ilçedeki eğitim düzeyinin şu anda bulunduğu seviyeden daha yukarılara taşınması gerektiğini belirterek Bunun içinde başta İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, okul müdürlerine ve öğretmenlere büyük iş düştüğünü ve eğitim seviyemizin daha da yükseltilmesi için her türlü çabayı gösteren mili eğitim camiasına güvendiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.