KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLERE DESTEK

İŞKUR Engellilerin ve Eski Hükümlülerin Kendi İşini Kurmaları için Hazırlanan Projelere Destek Verilmeye Devam Ediyor.

Yaşam Yayın: 18 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 18.05.2018 10:55:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kendi işyerlerini kurmak amacıyla Denizli İŞKUR’a başvuru yapan yedi engelli vatandaş ile Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü aracılığı ile başvuruda bulunan dört eski hükümlü vatandaşın projeleri, Vali başkanlığında, Ocak ayında toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında kurul üyelerince uygun bulundu.

           

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından projeleri onaylanan engelli ve eski hükümlü 11 vatandaş arasında protokol imzalandı. Projelere Denizli İŞKUR tarafından toplamda 466.546,85 TL hibe destek sağlanacak.

             

 

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada: Kendi işini kurmak isteyen Engelliler ve Eski Hükümlüler ile Engellilerin işe uyumlarını ve istihdamlarını sağlayabilir projelere İŞKUR tarafından hibe desteği vermeye devam edileceği belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda dördü eski hükümlü yedisi engelli olmak üzere on bir vatandaşımız ile protokol imzalandığı Ayrıca Meslek Edindirme Kursları kapsamında 40 engelli vatandaşımız için Halk Eğitim Müdürlükleri ve Pamukkale Belediyesi ile protokol imzalandığı dile getirildi.  

 

 

İşgücü piyasasında eski hükümlü ve engelli vatandaşlarımızın en önemli sorunlarından biri olan mesleksizliğin, girişimcilik kursları ve kendi işini kurma projeleri olduğunu dile getiren yetkililer,  Kendi işini kurmak isteyen Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşlarımızın 18 Haziran 2018 tarihine kadar Denizli İŞKUR’a başvuru yapabileceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.