KESİN LİSTELER AÇIKLANDI

Çivril İlçe Seçim Kurulu 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Siyasi Partilere ait belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği kesin aday listelerini yayınladı. İlçe Seçim Kurulu tarafından yayınlanan kesin aday listelerine göre Çivril’de 7 belediye başkan adayı seçim yarışına girecek.

Siyaset Yayın: 03 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2019 20:27:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP ve İYİ Parti'nin aday çıkarmadığı seçimlerde Cumhur İttifakında yer alan MHP, Ak Parti'nin adayı Niyazi Vural’ı, Millet İttifakında yer alan İYİ Parti'de CHP adayı Ömer Köseoğlu’nu destekleyecek.

 

YSK tarafından 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri Çivril Belediye Başkanı Adayı Kesin Aday Listesi yayımlandı. Yayımlanan listeye göre biri bağımsız 7 aday Çivril Belediye Başkanı olabilmek için yarışacak. 31 Mart Yerel seçimlerinde MHP, Cumhur İttifakındaki Ak Partili Belediye Başkan adayı Niyazi Vural’ı, İYİ Parti’de Millet İttifakındaki CHP'nin adayı Ömer Köseoğlu’nu destekleyecek.

 

İttifak adayları dışında Çivril’de 31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız Türkiye partisi adayı Umut Savar, Vatan Partisi adayı Nevzat Erim, Demokrat Parti adayı Başak Sert ve Saadet Partisi Murat Sarı yarışa girecek. Daha önce MHP Belediye başkan adayı olarak açıklanan Ergün Çiftçi ise seçimlere bağımsız aday olarak katılacak.

 

Belediye Meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adayı çıkaran ittifaklar dâhil BTP, Saadet Partisi, Vatan Partisi, Demokrat Parti olmak üzere 6 siyasi parti ve bir bağımsız aday oy pusulasında yerini alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.