LİDERE BOYUN EĞDİK

Dört maçta iki galibiyet iki beraberlik alarak 8 puanla ligde dördüncü sırada yer alan Yeşil Çivril Belediye spor hafta sonu lig lideri Kale Spor ile karşılaştı.

Yayın: 24 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 24.10.2016 14:08:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Süper Amatör Ligde başarılı bir sezonu hedefleyen Yeşil Çivril Belediye spor puan için gittiği Kale Spor deplasmanından eli boş döndü. Maça istekli başlayan Yeşil Çivril belediye Spor ilk yarının on beşinci dakikasından sonra hızını düşürünce kalesinde golü gördü. İlk yarıyı 1 – 0 geride kapatan Yeşil Çivril belediye spor ikinci yarı daha organize ataklar geliştirse de Kale Spor’un kontra ataklarına karşılık veremeyince kalesinde iki gol daha gördü. Maçın son dakikalarında bir gol atan Yeşil Çivril belediye Spor maçtan 3 – 1 yenik ayrıldı.

Maç sonrası oyuncularını tebrik eden başkan Mehmet Ali Ozan puan için geldikleri Kale’den yenik ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek “Kale deplasmanına en az bir puan için gelmiştik. Kaliteli bir maç oldu. Kontra ataklarda n yediğimiz goller ile yenildik. İlk mağlubiyetimizi ligin liderine karşı aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Kale Spor bizim yenemeyeceğimiz bir takım değildi rakip sahada daha organize olabilsek ve son vuruşları yapabilsek üç puan bizimdi” dedi. Her iki takımında çok iyi mücadele etiğini belirten başkan Ozan “ligin en kaliteli futbolunu oynayan iki takımın mücadelesini izledik. Her iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Bizim için hedeflerimiz değişmedi bu ligi en iyi şekilde tamamlayıp istediğimiz yerde olacağız” dedi.

Yeşil Çivril Belediye Spor beş hafta sonunda aldığı iki galibiyet iki beraberlik ve bir mağlubiyet ile liderin 7 puan gerisinde 8 puanla beşinci sırada yer alıyor. Yeşil Çivril Belediye Spor gelecek hafta evinde Merkezefendi Spor ile karşılaşacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.