MAZBATAMIZI ALDIK. ALLAH UTANDIRMASIN

Çivril İYİ Parti İlçe başkanlığına seçilen Elvan Çakmakçı mazbatasını aldı.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 08:28:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı 2. Olağan kongresinde İYİ Parti Çivril İlçe başkanı olarak seçilen Elvan Çakmakçı mazbatasını aldı.

 

Geçtiğimiz Cumartesi gün düzenlenen İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde ilçe başkanı seçilen Elvan Çakmakçı yönetim kurulu kadın üyeler ile birlikte mazbatasını aldı. Çivril Adliyesi’ne yönetim kurulu üyeleriyle gelen İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı İlçe Seçim Kurulu Başkan vekili Sadri Atlı’dan mazbatasını aldı.

 

Mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Çakmakçı, “Mazbatamızı aldık.  Allah utandırmasın. Destek olan yanımda yürüyen arkadaşlara teşekkür ederim. Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak iyileri çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok eminim. Çivril gibi bir yer de İYİ Parti’nin belediyeyi alacak duruma geleceğini yürekten inanıyorum. Bu arkadaşlarımızla ve bize destek veren üyelerimizle birlikte çok çalışacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.