"MİRAÇ MUKADDES VE MANEVİ BİR YOLCULUKTUR"

Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Dr.Gürcan Güven "Peygamberimizi sevmek demek, onun gösterdiği hedefte ilerlemek demek. Peygamberimiz dünyaya kardeşliği getirmişse, bugün de kardeşliğe ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdir" dedi.

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 03.05.2016 11:19:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven mesajında,“Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Her şeyden önce Miraç başta Peygamber Efendimiz olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfidir. Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, onun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluluklar üstlenmek demektir" ifadelerini kullandı.

"Peygamberimizi sevmek demek, onun gösterdiği hedefte ilerlemek demektir" diyen Güven, mesajında şunları söyledi: "Nasıl ki o gün peygamberimiz dünyaya kardeşliği getirmişse, bugün de kardeşliğe ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdir. Bu duygu ve düşüncelerle feyzi ve bereketinin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili’nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularının kuvvetlendirilmesini, ülkemiz ve tüm insanlık âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, Çivrilli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.