O SANDIKTAN BİR TEK HAYIR ÇIKTI

Çağlayan’da sadece bir kişi ‘Hayır’ dedi.

Yaşam Yayın: 17 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2017 21:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

16 Nisan’da yapılan Anayasa Referandumu ilgili oylamada Çivril seçmeni büyük oranla ‘Hayır’ derken Çivril’in Çağlayan Mahallesinde sadece bir kişi hayır oyu verdi.

 

Çivril’e bağlı Çağlayan mahallesinde 16 Nisan’da yapılan halk oylamasında mahalle sakinleri sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getirdi. 23 seçmenin bulunduğu mahallede kısa sürede tamamlanan oy verme işleminin ardından sandıktan çıkan oyların belirlenmesi için oy tasnifi işlemi gerçekleştirildi. Mahallenin köy konağına kurulan sandıkta 23 kişi oy kullanırken, oyların 22’si “evet” olarak sandığa yansırken mahalleden 1 kişi Hayır oyu kullandı. Çağlayan mahallesinde sandıktan geçersiz oy çıkmazken Çivril’de en yüksek Evet desteğini 96 ile Çağlayan mahallesi vermiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.