ÖĞRENİM YARDIMI İÇİN SON BAŞVURU 6 EKİM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında lise düzeyinde eğitim alan Denizli merkez ve tüm ilçelerdeki öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 6 Ekim 2017 günü sona erecek.

Eğitim Yayın: 02 Ekim 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2017 17:50:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik sürdürdüğü öğrenim yardımını bu yıl da devam ettiriyor. Lise ve dengi öğrencilerin www.denizli.bel.tr adresinden yapacağı başvurular 6 Ekim 2017 günü sona erecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 6 Ekim 2017’ye kadar devam edecek başvuruların ardından öğrencilerin www.denizli.bel.tr’de beyan edeceği bilgiler doğrultusunda gerekli resmi evrakları isteyecek. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına evraklarını eksiksiz getirip, beyan ettiği bilgilerle örtüşen 3000 öğrenciye 10 ay boyunca 90 lira öğrenim yardımı yapılacak.

 

Aranacak şartlar

 

6 Ekim 2017 tarihinde sona erecek ve Denizli merkez ve tüm ilçelerden yapılabilecek başvurularla ilgili aranacak şartlar şu şekilde açıklandı: “Öğrencinin T.C vatandaşı olması, lise ve dengi okullarda öğrenim görüyor olması, ailesinin belediye mücavir alan sınırları içinde (Denizli) ikamet etmesi gerekecek. Bunun yanında öğrencinin başka yerden burs almaması, ailesinin ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bulunmaması, sınıf tekrarı yapmamış olması ve devam ettiği okuldan disiplin cezası almamış olması şartları aranacak.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.