ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım öğretmenler günü düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Eğitim Yayın: 24 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 24.11.2016 21:38:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Öğretmenler günü ile ilgili ilk kutlama programı Çivril Belediyesi tarafından organize edildi. İlçede görev yapan öğretmenlerin katıldığı akşam yemeği Çivril kaymakamı Orhan Burhan ve Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Özcan’ın katılımı ile gerçekleşti. Kutlama programına katılan öğretmenleri ve eşlerini masalarına giderek sohbet eden belediye başkanı Dr. Gürcan Güven öğretmenlere karanfil hediye ederek günlerini kutladı.

 

Kutlamalar ile ilgili ikinci program İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda devam etti. Kaymakam Orhan Burhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Salim Altuntaşoğlu’nun katıldığı kutlama programında göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ederek göreve başlarken emekli olan öğretmenlere de plaket takdim edildi.

 

Kutlama programı öğretmenlerin oluşturduğu koronun seslendirdiği türküler ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.