OKULLAR GÜZELLEŞİYOR

Çivril Belediyesi, yaz tatilini fırsata dönüştürerek okulların tadilat ve bahçe düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Eğitim Yayın: 08 Ağustos 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 08.08.2016 11:07:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bu kapsamda Fen İŞleri Müdürlüğü ekiplerince Kağan Kandemir Ortaokulu,Nevişet Kameroğlu Ortaokulu,Kadir Kameroğlu İlk okulu, Ticaret Meslek Lisesi,Kız Meslek  Lisesi ve Cumhuriyet İlk okul’unun ihtiyaç duyduğu çalışmalar yapılarak, okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Çivril Belediyesi’nin eğitime destek hizmetleri kapsamında yürütülen en yoğun çalışmalardan biri olan bahçe düzenlemesi ve bina tadilatı ile bina ve sınıf boyamaları yaz aylarında da devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde bulunan altı okul da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bahçe düzenlemeleri tadilat ve boya işler yapılan okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim yuvalarına verdikleri destekleri arttırarak devam ettireceklerini söyleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, çalışmaların öğrencilere, okul yönetimlerine ve velilere hayırlı olmasını diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.