OKULLAR TİCARETHANE DEĞİLDİR

Rasime Kameroğlu Anaokulu müdürü Hatice Güngören geçen hafta 30 Ağustos Gazetesinde yayınlanan bir yazıdan sonra okulların ticarethane olmadığını belirterek bir açıklama yayınladı.

Eğitim Yayın: 03 Ekim 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 03.10.2015 12:46:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Açıklamasında Rasime Kameroğlu anaokulunun Çivril’in en iyi ve donanımlı anaokullarından biri olduğunu belirten Güngören “6 şube ve 122 öğrenci ile Çivril’de en çok tercih edilen okul olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

30 Ağustos Gazetesinde yayınlanan yazının Rasime Kameroğlu Anaokulunu bağlamadığını belirten Hatice Güngören “ bizim okulumuzun gazete yazısındaki anlatılanlarla uzaktan ve yakından hiçbir alakası yoktur. Okulumuzda bu yıl yoğun bir kayıt yaşadık.6 şube ve 122 öğrenci ile eğitime başladık. Tercih edilen bir okul olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Okulumuzda yarım gün ücreti;100 TL, tam gün ücreti ise;200TL dir. Bunun dışında da hiçbir ücret istenmemiş ve istenmemektedir. Gazetede belirtildiği gibi bizler popüler olmak için geziler düzenlemedik, düzenlemeyeceğiz. Biz adımızı yapılan eğitimle duyurmak istiyoruz. Bizim okulumuzda kaliteli bir eğitim verilmektedir. “Bir çiçek düşünün” Bu çiçeğin hep açması ve güzel olması için verimli bir toprağa dikilmesi, sürekli sulanması, güneş ve sevgi alması gereklidir. İşte bizim için çocuklarımızda çiçekler gibidir. Sağlıklı olmaları için dengeli bir beslenme, sosyal, matematiksel, sanatsal, içsel, duygusal ve dil gelişimleri sağlanmaktadır. Okulumuzda öğrenci ve veli memnuniyeti ön plandadır. Bizler geleceğin yıldızlarını sağlam temellerle yetiştiriyoruz. Onun için hiç üstümüze alınmıyoruz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.