Omuzumuzda ki Yükün Bilincindeyiz

Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy, "Seçim bitti deyip kontak kapatmadık. Şimdi yatırım ve iş zamanı" dedi

Siyaset Yayın: 03 Mayıs 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 03.05.2014 15:41:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yerel seçimlerden sonra Ak partinin durağanlaştı söylentilerine açıklık getiren Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Aksoy “Ak parti seçim odaklı hizmet üreten bir parti değil. AK parti olarak dönem dönem değil her dönem iş üretme derdindeyiz” dedi.

 OMUZUMUZDAKİ YÜKÜN BİLİNCİNDEYİZ

Seçimlerden sonra yaşanan durgunluğun seçim yorgunluğunu atma ve yeni dönemin yol haritasını çizme süreci olduğunun altını çizen başkan Aksoy, “Seçim sürecini elimizden geldiği kadar iyi yönetmeye çalıştık. Siyasi hayatımdaki en uzun kampanya oldu. 4 ay gece gündüz demeden koşturduk. Seçimden aldığımız sonuçla elimden geleni yapmışlığın huzuru içerisindeyim. AK Parti olarak bir ekip çalışması içerisinde, Belediye Başkanımızla yönetim kurulu üyelerimizle iyi bir sonuç olması için çabaladık ve karşılığı da güzel oldu. Bizim bu ekip ruhumuz diğer siyasi partilere de örnek olmalı. Şimdi sıra seçim çalışmaları sırasında verdiğimiz sözleri yerine getirmeye geldi. Sorumluluğumuzun ve omzumuzdaki yükün bilincindeyiz” dedi.

 KONTAK KAPATMADIK

Yaptıkları çalışmalara bir an olsun bir ara vermediklerini ifade eden Zeki Aksoy, “Seçim bitti duralım dinlenelim demedik. Seçim anından itibaren dakika kontak kapatmadık. Tüm planlamamızı yaptık. Birçok köyde yatırım için işe koyulmaya başladık. Şimdi iş ve yatırım zamanı" ifadelerini kullandı. Aksoy yerel seçimlerde edindikleri tecrübe ve birikim ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanmaya başladıklarını da belirterek “seçim atmosferinden çıkmadan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanmaya başladık. Teşkilatımız enerjisinden bir şey kaybetmeden yere seçimlerde sergilediği performansı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gösterecek ve seçimlerden en iyi soncu alarak çıkacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.