ORTA REFÜJE ÇIKARAK DURABİLDİLER

Çivril’de sabah saatlerinde meydana gelen kazada çarpışan iki araç orta refüje çıkarak durabildi. Işıklı yolu üzerinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 16 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2017 12:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Uşak Dinar yolu üzerinde bulunan döner kavşakta meydana gelen kazada Uşak’tan Dinar istikametine seyreden Semih Saltan’ın kullandığı 43 UK 420 plakalı özel araçla sürücüsünün ismi öğrenilemeyen ve Işıklı’dan Çivril’e giden 20 LJ 142 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta orta refüje çıkarken araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ilk müdahaleyi yaptığı kazada kamyonette bulunan Ayşenur Yiğit ve sürücü Semih Saltan’a olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ayakta tedavi edilen yaralıların sağlık durumlarında önemli bir şey olmadığı belirtilirken araçlar olay yerine çağrılan çekici ile kaldırıldı.

 

Kazanın dikkatsizlik sonucu meydana geldiği tahmin edilirken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.