OY KULLANMAK İSTEYEN HASTAYA ÖZEL HAT KURULDU

Referandumda Oy Kullanmak İsteyen Hastalara Özel Telefon Hattı Kuruldu.

Sağlık Yayın: 09 Nisan 2017 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2017 19:09:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan’da yapılacak referandumda oy kullanmak isteyen hastalara mahsus özel telefon hattı kurulduğunu belirterek, “Oy kullanmak isteyen hastalar, 4443833 numaralı evde sağlık hizmetlerinin çağrı merkezini arasın” dedi.

 

16 Nisan günü yapılacak referandumda hastaların sandıklara taşınacağını ifade eden Bakan Akdağ, şöyle konuştu:

 

“Malum demokrasilerde vatandaşın oy kullanması son derece önemli bir hak temel bir hak. Dolayısıyla Sağlık Bakanlığı olarak sağlık açısından kendi başlarına oy kullanamayacak hastalarımıza destek olmayı bir görev olarak düşünüyoruz. 16 Nisan referandumun da bu görevi çok organize bir şekilde gerçekleştireceğiz. Gerek evde sağlık hizmetleri kapsamında hizmet alan hastalarımız ki bunlar şu anda Türkiye’de 300 bin kişiyi aşıyor. Gerekse referandum günü hastanede yatmak durumunda olan hastalarımızdan oy kullanmak isteyenleri oy sandıklarına sağlık bakanlığı olarak biz taşıyacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.