"ÖZLEMLE ANIYORUZ"...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2017 17:39:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

 

 

Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de O'nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız” dedi

 

 

Varoluş mücadelesiyle dünyada bir çok ülkeye ilham kaynağı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceklerini belirten Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Aziz Türk milleti geçmişte olduğu gibi birliğimizi ve kardeşliğimizi hedef almaya çalışanlar karşısında Atatürk'ün emaneti olan cumhuriyete ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyor. Bizler de bu kutsal vatanı korumak, gelecek nesillere güçlü, müreffeh ve dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.