PARK, OKUL VE RESMİ DAİRE BAHÇELERİNDE İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR

Sonbahar aylarının gelmesine rağmen Çivril Belediyesinin yeşil alanlarda uçkun, haşarat ve Larvasite karşı yapılan ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sağlık Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 16:26:47
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Oluşturulan ekipler ile uçkun, haşere ve Larvasit mücadelesinin etkin şekilde yapıldığını belirten Çivril Belediyesi Veteriner Hekimi Eylem Kuzu mücadele kapsamında bütün mahallelerde, parklarda ve yeşil alanlarda ilaçlama yapıldığını belirterek “İlçe sınırları içerisinde yer alan yeşil alan ve parklarda uçkun ve Larvasitlere karşı etkin bir ilaçlama çalışması içerisindeyiz. Özellikle karasinek, sivrisinek ve larvaların doğal üreme yerleri olan çöplük alanları, ağaç ve yeşil alanlar ile Çivril merkezindeki bütün mahallelerde sürdürülen ilaçlama çalışmalarımız sürüyor. İnsan sağlığı açısından da herhangi bir sorun oluşturmayan ilaçlama çalışmalarımız sürecektir" dedi.

Çivril Belediyesi Veteriner İşleri müdürlüğü tarafından verilen bilgide ilçe genelinde bulunan 58 park ile birlikte resmi dairelerin bulunduğu alanlar ile ilçe merkezinde ve mahallerdeki okul bahçelerinde de ilaçlama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.