PARTİNİN DEĞİL KENDİLERİNİN ÖNÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYORLAR

CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu bazı CHP’li üyeler tarafından basın aracılığıyla yapılan eleştirilerin partinin önünü açmak için değil birilerinin önünü açmak için yapıldığını ifade etti.

Siyaset Yayın: 29 Nisan 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2017 14:11:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yapılan eleştirilere tepki gösteren Ömer Köseoğlu bazı partililerin ilçe örgütünün çalışmalarını eleştirmek adına dedikodularla partiye zarar verdiklerini belirterek “Bir grup(!?) CHP li arkadaş Sayın "Kabak" sözcülüğünde yerel bir gazetede "abuk subuk" dedikodulara devam ediyor. Ne gariptir ki referandum öncesi oluşturulan çalışma gruplarına katılmama kararı alanlar, bizleri çalışmamakla suçluyorlar. Partiye bir gün uğramayanlar bize ne yaptınız diyorlar” dedi.

16 Nisan Referandumundan sonra parti birimleri, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yapan Ömer Köseoğlu toplantıda 2019 yerel seçimlerinde partinin izlemesi gereken yol haritası ve referandum sürecindeki çalışmaları değerlendirdikleri bir görüşme yaptıklarını ama toplantının gerçek CHP’liler dışındakileri rahatsız ettiğini ifade etti. CHP yi seven herkesin CHP’nin başarısını kendi egosunun önünde tuttuğunu belirten Köseoğlu  “CHP her fikre her düşünceye saygı duyan ve insanların düşüncelerini özgürce ifade edebilenlerin partisidir. Referandum sonrası yaptığımız toplantı, her üyenin özgürce kendi düşüncelerini ifade edeceği ve sonunda ortak bir zeminde buluşulması hedeflenen, partinin yerel politikasının belirlenmesi amacını güdüyordu. Ne yazık ki bir arkadaşımız kendinden gayrı kimseye saygı duymayan bir üslupla ve yüksek sesle dayanaksız ithamlarda bulundu, olabilir diyerek eleştirilerini not aldık. Ancak devamında her konuşanla polemiğe girmesi, toplantıyı gerip amacından saptırması, diğer katılımcılara saygı göstermemesi kabul edilemezdi. Ne gariptir ki referandum öncesi oluşturulan çalışma gruplarına katılmama kararı alanlar, bizleri çalışmamakla suçluyorlar. Partiye bir gün uğramayanlar bize ne yaptınız diyorlar. Özgürler, istediklerini söylerler ama bunların yeri ilçe kongresidir. O zaman kürsüden gerekli cevap verilir kendilerine” dedi.

 

CHP’DEKİ BİRLİĞİ BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

CHP’nin Referandumda sağladığı birlik ve Hayır cephesinde aldığı oy oranının bazılarının iştahını kabarttığını belirten Ömer Köseoğlu “eleştiriyi yapanların, yaptıranların CHP’nin son dönemlerde sağladığı birlik, beraberlik ve büyüme ile iştahı kabardı, bunun farkındayız. CHP’yi sadece bir kişiye indirgemek partimize ve Atatürk’e yapılacak en büyük haksızlık olur. CHP bugüne kadar olmadığı kadar birlik içinde. Ama görüyoruz ki kendilerini partinin önünde görenler ‘aracılar’ vasıtasıyla bu birliği bozmaya çalışıyorlar” dedi.

 

SEVİYELERİNİ ORTAYA KOYUYORLAR

 

Açıklamasında özel hayatı ile Partiyi eleştirmeye çalışmanın da haksızlık olduğunu belirten Köseoğlu “Özel hayatıma yapılan bu saldırı "bir grup" partilinin seviyesini belirliyor. Ayıp… Kendinize çok güveniyorsanız ilçe kongresine gelir, delegelere "eleştirilerinizi" sunar, yeniden aday olacağım kongrede benim ve arkadaşlarımla yarışırsınız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.