PAÜ KADIN FUTSAL TAKIMI 3. OLDU

Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu Kadınlar Grup Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Kadın Futsal Takımı, grubunu 3. sırada tamamlayarak kupa ve madalya almaya hak kazandı.

Yayın: 03 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 03.05.2018 18:03:22
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 22-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu Kadınlar Grup Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Kadın Futsal Takımı 3. oldu.

 

PAÜ Kadın Futsal Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Halit Egesoy yaptığı açıklamada başarılı bir turnuva geçirdiklerini kaydederek “ Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve 18 Mart Üniversitesi’nin yer aldığı grupta, oynadığımız 4 maçın 2’sini kazandık. Turnuvanın son gününde İstanbul Üniversitesi Kadın Futsal Takımı ile Play-Off maçına çıktık  ancak şanssız bir şekilde mağlup olduk. Önümüzdeki sezon daha iyi bir kadro ile daha başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.