POLİS DENETİMLERİ ARTTIRDI

Çivril Polisi hava sıcaklıklarının artmasıyla trafik ve umuma açık alanlardaki denetimlerini artırdı.

Asayiş Yayın: 15 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 15.04.2018 10:31:03
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Çivril Emniyet müdürlüğünden edinilen bilgiye göre özellikle ilçe merkezine yakın Ahmetçik ve Bayraktepe mesire alanlarında gece ve hafta sonu denetimlerin arttığı ifade edildi.

 

Vatandaşların hafta sonları aileleri ile rahat bir hafta sonu geçirebilmeleri için gece ve gündüz denetimlerin arttırıldığını belirten yetkililer “havaların ısınmasıyla piknik yapmak için ilçemizde bulunan mesire alanlarına giden vatandaşların huzurlu ve güvenli bir hafta sonu geçirmeleri için özellikle mesire alanların olduğu bölgelerde denetimlerimiz arttırıldı. Ayrıca yine mevsime bağlı olarak artan motosiklet kullanımı ile ilgili olarak trafik kontrollerimiz sıklaştırılarak kasksız ve ehliyetsiz motosiklet kullananlar uyarılmakta evrakları eksik olanlara gerekli işlemler yapılmaktadır ” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.