POLİS NEFES ALDIRMIYOR

Polis tarafından düzenlenen operasyonda 5 gram ve satıma hazır 9 fişek eroin ele geçirildi. İki kişi tutuklandı.

Asayiş Yayın: 26 Kasım 2017 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2017 09:54:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucunda uyuşturucu madde satmak isteyen M.B. ve M.A.K. göz altına aldı. Zanlıların yapılan üst aramalarında kullanım ve satışa hazır 5 gram ve 9 fişek eroin ele geçirildi.

 

Uyuşturucu satanlara karşı çalışma başlatan Çivril Polisi, Çivril’e uyuşturucu satmak için gelen M.B.’ı takibe aldı. Otobüs ile Çivril’e gelen M.B. ilçe merkezine ulaşmadan durdurularak üst araması yapıldı. Zanlının üzerinde alüminyum folyoya sarılı vaziyette yaklaşık 4 gr eroin maddesi bulundu. Daha önceden uyuşturucu satmak suçundan sabıkası bulunan zanlı Polis merkezine götürüldü. M.B. yapılan sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi.

 

Denetimler esnasında devriye gezen ekipler Kızılcasöğüt mahallesi Atatürk bulvarı üzerinde M.A.K.’u takibe alarak GBT sorgusu yaptılar. Hakkında yakalama kararı bulunan M.A. K. ‘nun yapılan GBT sinden sonra yapılan üst aramasında 1 gram eroin ile satışa hazır 9 fişek eroin ele geçirildi. Zanlı Çivril Polis merkezine götürülerek yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi

 

Daha önceden uyuşturucu satmaktan sabıkası bulunan iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.