POLİS ÜNİVERSİTEDE KUŞ UÇURTMADI

Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek okulunda yaşanan kavgayı farklı noktalara çekmeye çalışanlara polis izin vermedi.

Asayiş Yayın: 24 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2017 19:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hafta başında Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulunda yaşanan 6 kişinin yaralandığı ve 17 kişinin gözaltına altına alındığı kavga sonrası sosyal medya üzerinden restleşen grupları polis kavga çıkmadan engelledi.

 

Yaşanan kavga olayından sonra sosyal medya üzerinden sözlü atışmaya devam eden gruplar bugün saat 15.00 de Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu önünde buluşmaya kara verdi. Sosyal hesapları takip altına alan polis, okulun önünde toplanan iki gruba müdahale ederek olası bir kavgayı önledi. Yaklaşık 50 kişilik grubu dağıtan polis okul önünde de uygulama yaparak araçlarda arama yaptı. Okul önünde toplanan gruptakilerin üzerinde yapılan aramada ise okul öğrencisi olduğu belirlenen Ç.Ö üzerinden iki ekmek bıçağı çıktı. Ç.Ö. gözaltına alınarak Çivril Polis merkezine götürülürken polis her iki grubu da dağıttı.

 

Ç.Ö. nün sağlık kontrolünden sonra ifadesi alınarak mahkemeye sevk edileceği ifade edildi.

 

Yaklaşık 2 saat okul önünde uygulama yapan ve okulun bulunduğu caddeyi abluka altına alan Çivril Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Çivril Jandarma komutanlığına bağlı asayiş timleri de destek verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.