RÜYA PROJEDE KESİNTİSİZ SEYAHAT BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş istikameti trafiğe açıldı.

Yaşam Yayın: 22 Ocak 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2018 20:04:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Özellikle yakın dönemde yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla Denizli'nin trafikte çağ atlayacağını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen'de kesintisiz seyahatin başladığını söyledi.

 

Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu, İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde ilk açılış yapıldı. Yapımı hızla devam eden proje kapsamında trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametinde yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kentin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde sonlandırmak amacıyla hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinin İzmir-Antalya ve Antalya-İzmir ulaşımını sağlayacak viyadükler 2'şer şeritli ve 17 ayaktan oluşuyor. Toplam 838 metre uzunluğundaki iki viyadükten biri olan İzmir-Antalya gidiş yönü ile yaklaşık 600 metre uzunluğunda olan 3 şeritli Ankara-Antalya gidiş yönü bugün itibari ile trafiğe açıldı.

 

Sevinçlerini korna çalarak gösterdiler

 

Trafiğe açılan viyadükten geçen ilk araçlar sevinçlerini korna çalarak ifade ederken, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde yer alan diğer güzergahların da kısa süre içerisinde trafiğe açılacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Kavşağı, Üçler mevkiindeki 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu yatırımlarının da sürdüğünü söyledi. Özellikle yakın dönemde yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla Denizli'nin trafikte çağ atlayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

 

Kesintisiz seyahat başladı

 

Denizli’nin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasıyla trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını işaret eden Başkan Osman Zolan, "İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametlerini trafiğe açtık. Bu yönlerde vatandaşlarımız kesintisiz olarak seyahat etmeye başladı. İnşallah kısa sürede diğer güzergahlarımızı da hizmete alacağız. Şimdiden Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ben çalışmalarımızda bize destek veren, sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.