SIFIRIN ALTINDA ZORLU MÜCADELE

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekipleri ana boruda yaşanan patlak ve tıkanma sorununu gidermek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 27.02.2019 23:05:08
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Akşam saatlerinde Yukarı mahalle Adamacı Caddesi üzerinde meydana gelen ana boru patlağına anında müdahale eden ekipler soğuk havaya rağmen yaşanan arızayı gidermek için çalışmalarına ara vermeden devam etti.  

 

200’lük ana hatta meydana gelen arıza nedeniyle asfalt parçalanırken tazyikli su yaklaşık beş metre yükseğe çıktı. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen ve gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra çalışmalarına başlayan ekipler suyun şiddeti ve soğuk havaya rağmen çalışmalarına devam etti. Arıza noktasına en yakın yerdeki vanadan şebeke suyunu kesen ekipler arızanın ana hatta yaşanmasından dolayı tazyikin bir süre daha olacağını ancak arızanın en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.