SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN

Çivril Belediyesi 25 – 27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Öğrenme Şenlikleri kapsamında “Sağlık için Pedal çevir” adlı bisiklet sürüş etkinlik düzenliyor.

Yaşam Yayın: 24 Mayıs 2016 - Salı - Güncelleme: 24.05.2016 21:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Düzenlenen etkinlik kapsamında Çivril’de bisikleti olan vatandaşlar 25 Mayıs Çarşamba gün saat 09.00 da Kadir Kameroğlu İlkokulu önünde buluşacak.

Çivril Belediyesi, Çivril Kaymakamlığı, Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek Öğrenme Şenlikleri kapsamında organize edilen ‘Sağlık İçin Pedal Çevir’ bisiklet sürüşü saat 09.00’da Kadir Kameroğlu ilkokulu önünden başlayarak Kızılcasöğüt mahallesi güzergâhından Çivril Cumhuriyet Meydanında sona erecek.

Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından tüm Çivrillileri bisiklet sürüşüne davet eden Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven  “Çivril Öğrenme Şenlikleri kapsamında Çivril Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte 25 Mayıs Çarşamba günü sabah 09.30 da Kadir Kameroğlu İlkokulu önünde başlayıp, Kızılcasöğüt'ten Çivril Cumhuriyet Meydanı  güzergâhında gerçekleşecek ‘SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİR’ bisiklet sürüşüne tüm Çivrilli hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.