SALGIN YENİDEN BAŞLIYOR PAZARI ÜÇ GÜNE YAYALIM

İYİ Parti Meclis üyesi Koray Eren artan vakalar karşısında Çivril pazarının üç güne yayılmasını teklif etti.

Yaşam Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 12:19:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren Covid -19 vakalarının yeniden artış göstermesi üzerine Perşembe günleri kurulan Çivril pazarının Salı günden başlayarak üç güne yayılmasını önerdi. Perşembe gün Pazar yerine oluşacak yoğunluğun hastalık ve virüs bulşama riskini arttıracağını belirten Eren “perşembe pazarını Salı, Çarşamba, Perşembe yayarak pazardaki yoğunluğu azaltmalıdır. Böylece virüsün bulaşma riski azaltılabilir” dedi.

 

Sosyal Paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım ile konunun önemine dikkat çeken Koray Eren paylaşımında “Belediyemiz ülke genelinde Covid19 un yayılım hızının arttığı bu günlerde alacağı tedbirler arasında öncelikli olarak perşembe pazarını Salı, Çarşamba, Perşembe yayarak pazardaki yoğunluğu azaltmalıdır. Böylece virüsün bulaşma riski azaltılabilir. Denizli’mizin ilçe belediyelerinin faaliyetlerini sosyal medyadan takip edip uygulamaya geçmek yerine bir kerede onların Çivril Belediyesini takip edeceği günleri özlemle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.