SANDIĞA GİDİN GÜÇLÜ GELECEĞE İMZA ATIN

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, herkesi 24 Haziran’da sandığa giderek oy kullanmaya, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çağırdı.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 22.06.2018 21:36:30
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Oy kullanmanın Türkiye’ye ve geleceğe sahip çıkmak anlamına geldiğini belirten Şahin Tin, “Türkiye'nin şahlanma vakti geldi. Vakit, Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıma vaktidir. Daha yapacak çok işimiz var. Siz de oy kullanarak, Türkiye’nin güçlü geleceğine imza atın, ortak olun” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 24 Haziran Pazar günü Türkiye için önemli bir seçim gerçekleştirileceğini söyledi.

 

“EMPERYALİSTLERİN PLANLARINI, MAZLUMLARIN BEKLENTİLERİNİ UNUTMAYIN”

 

Seçimlerin hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş, hem de Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgesel koşullar açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Şunu özellikle vurgulamak isterim ki; oy kullanmaya haiz her vatandaşımız mutlaka sandık başına gitmelidir. Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyan bu seçimde mutlaka oylarını kullanmalı, sorumluluk üstlenmelidirler. Çünkü öyle bir dönemin arifesindeyiz ki; dost-düşman herkes bu seçimlerden çıkacak sonucu bekliyor. Çünkü bölgemiz olağanüstü bir dönemden geçiyor.  Bugüne kadar AK Parti iktidarının varlığı emperyalistlerin planlarını gerçekleştirebilmelerinin önündeki en büyük engeldi. Coğrafyamızda istedikleri gibi at oynatabilecekleri bir dönemin kapılarının açılmasını bekliyorlar ve bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Aynı zamanda, Türkiye’de AK Parti iktidarının devamı için dua eden islam alemi var. Vatandaşlarımızdan sandığa giderken bu gerçeği akıllarından çıkarmamalarını özellikle istirham ediyorum” dedi.

 

“16 YILDA YAPTIĞIMIZ DEVRİMLERİ UNUTMAYIN”

 

Sandığa giderken hafızaları tazelemekte, AK Parti iktidarı öncesindeki eski Türkiye’yi ve yeni Türkiye’yi hatırlamakta fayda olduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Vatandaşlarımız evlerinden çıkıp, oy kullanacakları yere giderken şöyle bir düşünsünler. Hastanelerde muayene ve ilaç kuyruklarında beklenilen yılları hatırlasınlar. Doktorun özel muayenehanesine gitmeden, bıçak parası vermeden tedavi olamadıklarını akıllarına getirsinler. Cenazelerin, yeni doğan bebeklerin hastanelerde rehin tutulduğu yılları anımsasınlar. Asgari ücretin, memur maaşlarının, emekli maaşlarının geçinmeye yetmediği, iktidarların sahiplenmediği fakir-fukaranın içler acısı halini gözlerinin önünde tekrar canlandırsınlar. Belediyelerin borç altında kıvrandığı, yatırım ve hizmet üretemedikleri yılları akıllarına getirsinler. Tek şeritli yollarda, saatlerce yol gittiklerini, kazalara kurban verdikleri canları unutmasınlar. Çocuklarının kitap paralarını karşılamak için kara kara düşünen velilerimiz o günleri, şimdiki anne-babalara anlatsınlar. Öğrencilerimizden üniversitelerde harç adı altında haraç alındığını unutmamakta fayda var. Ekonomik krizleri de unutmayın. Birilerinin bir gecede zengin olduğu, insanların bölük bölük işten çıkarıldığı günleri genç nesil bilmez ama bu dönemlerin toplum hafızasında ne denli derin yaralar açtığı unutulmamalıdır” diye konuştu.

 

“GAZETE MANŞETLERİYLE HÜKÜMETLERİN DEVRİLDİĞİ YILLARI UNUTMAYIN”

 

Siyasi istikrarsızlığın hüküm sürdüğü koalisyon dönemlerinin de ülkeyi yıllarca geriye götürdüğünü belirten Milletvekili Şahin Tin, “O yıllarda iktidar olanlar muktedir olamıyorlardı. Çünkü koalisyon hükümetleri ve bu konjonktürden kaynaklanan çekişmeler, icraat yapmayı imkânsız hale getiriyordu. Hal böyle olunca ülkeyi yönetmek, medya patronlarına ve sermaye baronlarına kalıyordu. Söz dinlemeyen hükümeti gazete manşetleriyle bir gecede alaşağı ediyorlardı. Askeri vesayet de bu güçlerin enstrümanıydı. Kendilerini milli iradesinin üstünde gören, dönemin egemen güçleri birçok siyasi suikaste imza atmış, ülkenin geleceğini baltalamıştır. Ben bu dönemleri hatırlayan vatandaşlarımızdan hafızalarını tazelemelerini, yeni nesillere de anlatmalarını rica ediyorum” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AK PARTİ VE MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN’DADIR”

 

AK Parti’nin 16 yılda yaptıklarının, yeni dönemde yapacaklarının teminatı olduğunu belirten AK Partili Şahin Tin, “İktidarımız ülkemiz için önemli hizmetlere imza atmış ve kazanımlar elde etmiştir. Bugüne kadar halkımız hizmetlerimizi takdir etmiş, her seçimde teveccühünü artırarak icraatımızı da onaylamıştır. Şimdi Türkiye için yeni bir dönem başlıyor. Türkiye'nin şahlanma vakti geldi. Vakit, Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıma vaktidir. Daha yapacak çok işimiz var. İlk defa oy kullanacak gençlerimizin tamamının sandığa gitmelerini, ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmalarını istiyorum. Bir birey olarak sandığa gidip oy kullanmak milli bir vazifedir. Asırlar boyu nice köklü medeniyetimizi bugünlere taşımış bir ecdadın evlatları olarak bize miras bırakılan bu topraklara her şekilde sahip çıkmak bizim için kutlu bir vazifedir. Oy vermek demek, ülkemizin geleceğine uzanan kutlu yürüyüşte sağlam bir adım atmak demektir. Ben vatandaşlarımızın sandık başına giderken, tekrar ifade ettiğim hususları göz önünde bulundurmalarını, vicdanlarının sesini dinlemelerini istiyorum. Bugün kadar verdiği her sözü tutan, halktan ve haktan yana çizgisinden taviz vermeyen AK Parti, yeni dönemde de ülkemizin geleceğine yön verecek kadrolara, iradeye ve birikime sahiptir. Türkiye’nin geleceği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarındadır” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.