SATAMADAN YAKALANDILAR

Kumluk mahallesinde satılmaya hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 12 Ekim 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2015 20:03:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri edindikleri istihbarat sonucu uyuşturucu madde satmaya hazırlanan iki kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre Asayiş ekipleri Çivril’in Kumluk mahallesinde iki kişinin uyuşturucu madde sattıkları bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda K.D. (46)’nin evinde arama yapan polis evde Gazete kâğıdına sarılı satışa hazır vaziyette 150 gram esrar maddesi, gazete kâğıdına sarılı vaziyette 20 gram kenevir tohumu, poşet içerisinde 100 gram esrar maddesi ile küp şekilli yeşil renkli ectasy uyuşturucu hap buldu.

Yapılan aramadan sonra ev sahibi K.D ile yanında bulunan arkadaşı Ş.A (39) gözaltına alınarak Çivril Polis merkezine götürüldüler. Sağlık kontrollerinden sonra ilk ifadeleri alınan ve savcılığa sevk edilen K.D mahkemece “Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” suçundan cezaevine gönderildi. Ş.A ise mahkemece serbest bırakılırken K.D nin daha önce de aynı suçtan sabıkasının olduğu bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.