ŞEHİTLERE YARDIMA KARŞI ÇIKTILAR

Çivril Belediyesi AK Parti meclis üyeleri 2016 yılı oturum paralarını 15 Temmuz Şehitlerine bağışlayacak.

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2016 - Cuma - Güncelleme: 05.08.2016 13:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Ağustos ayı Meclis toplantısı birinci oturumu gerçekleştirildi. 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin anısına saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda gündem dışı söz alan Ak Parti Belediye meclis üyesi Niyazi Vural Belediye meclis üyeleri olarak 2016 yılı oturum paralarının şehit ailelerine bağışlanması teklifinde bulundu.

“FAŞİST VE DİKTA REJİMİ UYGULANIYOR”

Niyazi Vural’ın teklifi Ak Partili meclis üyeleri tarafından kabul görürken CHP meclis üyesi Ramazan Özdemir oturum paralarının şehit ailelerine bağışlanmasını faşist bir uygulama olduğunu belirterek “teklif ettiğiniz uygulama ancak faşist ve dikta rejiminin olduğu meclislerde, yönetimlerde yapılır. Zorla bağış toplamak faşist bir uygulamadır. Benim yapacağım yardıma meclis karar veremez. Herkes ne kadar yardım yapacaksa yapsın” dedi.

Ramazan Özdemir’in konuşmasına destek veren CHP li üyeler oturum paralarının şehit ailelerine bağışlanmasına karşı çıktılar. Niyazi Vural’ın talebi MHP’li İsmail Çorbacıoğlu tarafından da destek görürken AK Partili üyeler Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık ayı meclis oturum tutarlarının 15 Temmuz Şehitleri için bağışlanması kararı aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.