SEL YOLU KAPATTI

Çivril’in Gökgöl mahallesinde yağan yağmur sele neden oldu.

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2017 22:36:12
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur nedeniyle meydana gelen sel nedeniyle Çivril Dinar karayolu 3 saat ulaşıma kapandı.

 

Yol kenarındaki dağdan gelen sel yolu kapatırken mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma yolu trafiğe kapattı. Karayollarına bağlı ekiplerin yaptığı çalışma ile çamurdan temizlenen yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Sel ve toprak kaymasından dolayı maddi hasar ve can kaybı olmazken yetkililer olası bir yeni sel olayına karşı mahalle sakinlerini uyararak yola uyarı ve ikaz işaretleri koydular

 

Yağmur yağışının kesilmesiyle hızlı çalışan ekipler yolu çamurdan temizlerken gece saatlerinde yağış olması ihtimaline karşı yolun dağa bakan kısmı ve Gökgöl deresi mevkii greyderler ile düzeltiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.