SERTİFİKALAR BAŞKAN OSMAN ZOLAN'DAN

Türkiye'ye örnek olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Evlilik Okulu'nda 36. dönem sona erdi. Kursa katılanlara sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Yaşam Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 19:12:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 yıl önce hayata geçirilen "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu 36. dönem mezunlarını verdi. Mezun olan kursiyerler için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni düzenlendi. 42 kursiyerin sertifika aldığı törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Başkan Zolan, evliliğe ilk adımı atacak ve evliliğe adım atmış olan çiftler için eğitimlere devam edeceklerini söyledi. Ailenin çok önemli olduğunu, bunun için bu kurumun sağlam olması gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Eğer aile sağlam değilse toplum da sıkıntı çeker” dedi.

 

“Öncelikle karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış”

 

“Toplumun en temel kurumu ailedir" diyen Başkan Zolan, "Aile ne kadar sağlıklı olursa, ne kadar sağlam olursa, toplum da o kadar sağlam olur. İnsanlar mutlu olur. Evlilik, iki ayrı ortamda yetişen insanların bir araya gelip 'hayat yolculuğuna başlayalım' demesidir. İki farklı yapıdaki insanın aynı evde yaşaması kolay değil. Bunu kolay kılacak şey öncelikle karşılıklı sevgi, saygı ve anlayıştır” dedi. Kursa katılanları tebrik eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Sizler başlangıcı doğru bir şekilde yaptınız. İleride karşılaşabileceğiniz sorunları burada aldığınız eğitim ve yöntemler ile çözebilirsiniz. Zaman zaman yaşanılan sıkıntıları göğüsleyebilmelisiniz. Buna hazır olmak çok önemli” dedi. Başkan Zolan konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikalarını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.