SİLAHLI ÇATIŞMADA ÜÇ YARALI VAR

Gazinoda çıkan çatışmada bir ağır üç kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 28 Mart 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 28.03.2015 15:52:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dün akşam Çivril’in Gürpınar mahallesinde faaliyet gösteren bir gazinoda çıkan silahlı kavgada biri ağır üç kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Gürpınar mahallesinde faaliyet gösteren eğlence merkezine gelen iki kişi bir süre sonra işletme sahibi ile tartışmaya başladı.  İşletme sahibi S.E.’nin şahısları mekândan uzaklaştırmaya çalışması üzerine T.K ve A.Ö bıçak çekerek S.E ye saldırdı. Tartışmaya çalışanlarında müdahale etmesi ile büyüyen kavgada S.E silahını çekerek ateş etti. S.E nin silahından çıkan kurşunlardan birisi aynı yerde garson olarak çalışan M.A nın koluna isabet ederken A.Ö ve T.K vücudunun değişik yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı.  M.A, A.Ö ve T.K olay yerine çağrılan ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından M.A ve T.K Denizli Servergazi Devlet Hastanesine, A.Ö Pamukkale Üniversitesi araştırma hastanesine sevk edildiler. M.A ve A.Ö nın yaralarının hafif olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken T.K nın vücuduna 4 mermi isabet ettiği ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken yaralıları vurduğu iddia edilen S.E nin olaydan sonra firar ettiği ve arama çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.