SOKAKTA ÜŞÜYEN KALMAYACAK

Çivril Kaymakamlığı, Çivril Belediyesi ve Çivril İlçe Milli Eğitim müdürülüğü tarafından geliştirlen "Sokakta Üşüyenler Var" Projesi, 24 Şubat Salı günü Çivril İlçe Halk Kütüphanesinde yapılan açılış toplantısından sonra, Cumhuriyet meydanında yapılan açılış töreni ile tanıtıldı.

Eğitim Yayın: 25 Şubat 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 25.02.2015 13:43:32
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İlçede iki noktaya yerleştirilen Giyecek ve Oyuncak Kumbaralarında biriken eşyaların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması planlanan proje, Çivril Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlıkça projelendirildi, Çivril Belediyesi tarafından desteklenerek finanse edildi.

Konuyla ilgili olarak Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ; " Toplumda ihtiyaç sahibi, fakir ve yoksul kimseleri gözetmek sıkıntılarına yardımcı olmak, geleceğe ümitle bakmalarına katkıda bulunmak amacıyla birlikte yürütmüş olduğumuz için burada toplandık. Hepimiz yaşıyoruz, hepimizin bir hayatı var ancak, Yaşatmak başka bir zevk, başka bir haz. Yaşatırsan bunun hazzı ile ısınırsın. Sokakta üşüyenler var, haydi onları ısıtalım" diyerek kumbaraların açılışını gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.