SORUMLULUK ALIP 2019’A HAZIRLANMALIYIZ

17 Eylül’de yapılması planlanan Ak Parti İlçe kongresi öncesi ilçe başkanlığı için Mehmet Celep ile birlikte iki ismin daha gündeme gelmesi Ak Parti camiasında heyecanla karşılandı.

Siyaset Yayın: 22 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 22.08.2017 22:01:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir önceki kongrede ilçe başkanlığına aday olan Savaş Varlıklar 17 Eylül’de yapılacak kongrenin 2019 seçimleri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek “17 Eylül’de başkan olacak kişi 2019’da Çivril’de Ak partinin başarısı için çalışacak kişi olmalıdır” dedi.

İlçe başkanlığının toparlayıcı ve birleştirici bir konumda olduğunu ifade eden Varlıklar “ partide referandum sürecinden sonra gözle görünür bir dağınıklık ve parçalanmışlık var. Bu dağınıklık ve parçalanmışlık Ak parti ve Çivril’e zarar veriyor. Yeni bir sürecin başlayacağı 2019’a bu dağınıklıkla gidersek herkes için hezimet olur. Onun için 17 Eylül’de yapılacak kongrede parti içindeki herkesi kucaklayacak bir isim ve yönetim kurulu oluşturulmalı” dedi.

 

KÖTÜ İMAJ SİLİNMELİ

Ak Parti ilçe başkanı olacak kişinin sadece siyasetle ve Çivril ile ilgilenecek biri olması gerektiğini ifade eden Savaş Varlıklar “genel başkanımızın her zaman dediği gibi siyasette yorulan ya da enerjisini siyaseti kullanarak akçeli işlere kanalize eden, kişisel hırslarını partinin önüne geçiren kişilerle hedeflerimize varmamız imkansız. Onun için özellikle bu dönem başkan olacak kişi her şeyden sıyrılmış ve Ak partinin kültürüne uyumlu hizmet odaklı bir isim olmalı. Ak Partililer iş takibi yapıyor imajından kurtarmalıyız” dedi.

 

ÇİVRİLİ KUCAKLAMALI

 

2019 seçimlerinin yeni bir dönem olduğunu ifade eden varlıklar “2019 seçimlerinde 50 artı bir alan iktidar olacak onun için kucaklayıcı bir Ak parti yönetimi oluşturmalı ve Çivril’i tüm Ak partililer kucaklamalıyız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.