SÜLEYMAN SOYLU ÇİVRİL'E GELİYOR

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti Çivril Mitingine geleceğini duyurdu.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 10:22:20
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 21 Mart Perşembe günü ilimizde olacağını belirtti.

 

İlçeler ’de peşi sıra yapacakları mitinglerle vatandaşlarla buluşmanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşayacaklarını belirten Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi.

 

“Terörle mücadeledeki sarsılmaz cesaret ve kararlılığıyla gurur kaynağımız olan; Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu, 21 Mart Perşembe günü saat 11.00’de Çivril’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceğimiz mitingde vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Ziyaret programları kapsamında yerelde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah ilimiz ve Çivril için güzel bir miting programı olacak.  İçişleri bakanımızı en güzel şekilde ağırlayacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.