SÜPER MAÇTA KAZANAN YOK

Süper Amatör Ligde ilk üç hafta iki galibiyet bir beraberlik alarak ligin dördüncü maçına moralli çıkan Yeşil Çivril Belediye Spor evinde Acıpayam Belediye spor ile berabere kaldı.

Yayın: 17 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 17.10.2016 18:56:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Evinde oynadığı ikinci maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkan Yeşil Çivril Belediye Spor Acıpayam Belediye spor ile berabere kaldı. Maçın başlamasıyla rakibi üzerinde baskı kuran Yeşil Çivril Belediye spor bir penaltıdan olmak üzere 10 ile 16. dakikalarda Osman ve Ömer Faruk’un ayağından iki gol buldu. Baskısını ilk 45 dakika boyunca devam ettiren Yeşil Çivril Belediye spor ilk yarıyı 2 -0 önde kapattı.

İkinci yarı toparlanan ve organize ataklarla Yeşil Çivril Belediye spor baskısını kıran Acıpayam Belediye spor Gürkan ve Sercan’ın attığı 62 ve 78. dakikalarda atığı gollere engel olamadı. Maçın son on dakikası her iki takımın karşılıklı kontra atakları ile geçerken Yeşil Çivril Belediye spordan Volkan, Levent, Gürkan Acıpayam Belediye Spordan Ramazan ve Mustafa sarı kart gördüler.  

Maç bitiminde bazı Acıpayam sporlu futbolcuların saldırgan davranışlar sergilemesi maçı izlemeye gelen seyircilerin tepkisini çekerken emniyet güçleri olayları büyümeden kontrol altına aldı.

Evinde aldığı beraberlik sonucu iki puan kaybeden Yeşil Çivril Belediye spor haftayı 8 puanla dördüncü sırada tamamladı.

Yeşil Çivril Belediye Spor gelecek hafta deplasmanda Ligde dört haftada dört galibiyet alan ligin lideri ve iddialı takımı Kale Belediye Spor ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.