TEK BİR ÜYESİ KALMAYANA KADAR MÜCADELE DEVAM EDECEK

Son günlerde Çivril’de kamu kuruluşlarında devam eden FETÖ ile mücadele konusunda görüşlerini dile getiren Çivril Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep “tek bir FETÖ üyesi kalmayana kadar mücadele devam edecek” dedi.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2016 20:09:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep basın mensupları ile bir araya gelerek Çivril gündemi ve Çivril’de FETÖ ile yapılan mücadeleyi değerlendirdi.

Ülkenin tüm sinir uçlarına giren ve 15 Temmuz darbe girişimiyle de 40 yıllık han planlarının deşifre olmasının ardından ülke genelinde topyekûn başlatılan ve Çivril’de de devam eden Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarına yönelik mücadele de gelinen noktayı değerlendiren Çivril Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep “kamu kuruluşlarında tek bir FETÖ üyesi kalmayana kadar mücadele devam edecek” dedi.

Başkan Celep görüşmede “ Ülkemizin birçok dindar ve ülkesini seven insanımızın dini duygularını suiistimal ederek, 40 yıl önce bugünleri hedefleyen bu yapı.  Kendini ilk olarak 17-25 Aralık fitnesi, ardından da son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdi. Ülkemizin kılcal damarlarına kadar girerek fitne ve fesatlığı yayan örgütle başlatılan mücadele ülke genelinde olduğu gibi Çivril’de de devam ediyor. Kendi vatandaşını öldürmekten kaçınmayan ve ipinin kimlerin elinde olduğu belli olan bu örgütün Çivril’de ki uzantısıyla mücadele sayın valimiz başkanlığında devam ediyor. Bu alçak örgüt ve ona mensup tek bir üyesi kalmayana kadar mücadele devam edecek” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.