TEŞEKKÜRLER HOROZKENTSPOR

Denizli’yi temsil ettiği Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Horozkentspor’a Denizli ASKF yönetimi tarafından teşekkür madalyası ve sertifika verildi.

Yayın: 31 Ekim 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 31.10.2016 14:23:17
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentsporlu sporcuların Denizli’yi gururlandırdığını ifade ederek, “Bu büyük başarıya imza atan sporculara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu başarının devamını da diliyoruz” dedi.

Horozkentspor, Denizli’nin adını Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda aldığı başarılarla duyurdu. 89 takımın katılımı ile oynanan maçlar sonunda Horozkentspor Türkiye Şampiyonu olmayı başararak bir ilke imza attı. Aynı sporculardan oluşan genç kızlar kategorisinde ise Türkiye beşincisi oldu. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Horozkentspor takımı sporcuları için özel etkinlik düzenledi. Grand İtimat Otel’de sporcular onuruna kahvaltı düzenlendi. Etkinliğe Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetimi ev sahipliği yaptı. Kahvaltıya Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Denizli ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer ile Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa, Antrenör Ahmet Özeren ile Horozkentsporlu sporcular katıldı.

GURUR DUYDUK

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentspor’un çok büyük bir başarıya imza attığını ifade ederek, “Sizler Denizli’nin adını Türkiye’de en üst noktaya taşıdınız. Bunun için sizler gönülden teşekkür ediyoruz.  Bu başarı için verdiğiniz emekler çok değerli. Aldığınız başarılarla Denizli’yi gururlandırdınız. Ben sizin daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarının gelecek yıllarda devam etmesini temenni ediyorum. Biz sizin bu başarınıza teşekkür etmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Katıldığınız için teşekkür ederim. Ayrıca Grand İtimat Otel sahibi Kasım Karakaş’a da teşekkür ederim” dedi. Konuşmanın ardından Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa’ya madalya ve teşekkür plaketini verdi. Burada bir açıklama yapan Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa, elde edilen başarıda en büyük payın sporcularda olduğunu ifade ederek, “Bu takım oynadığı maçlarda 77 gol atıp sadece 7 gol yedi. 89 takım arasında şampiyon olarak Denizli’nin adını duyurdu. Bu başarının devamını yine bu sporcularımız getirecek. Ben onlara inanıyor ve güveniyorum” dedi.  Takımın anternörü Ahmet Özeren’e de madalya ve plaketini Denizli ASKF Başkanı Ceşen verdi.  Antrenör Özeren, sporcuların elde ettiği başarının bu şekilde hatırlanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

MADALYA VE BELGELERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentspor takım kaptanı Sevgi Sevin Ergin’in madalya ve teşekkür belgesini verdi. Daha sonra sporcular Betül Ütkü’nün madalyasını ve teşekkür belgesini geçmiş dönem ASKF Genel Sekreteri İsmail Edip Yılmazlı, Selcan Erdal’a Yeşil Çivril Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Ozan, Fatime Odabaş’a Denizli ASKF Genel Sekreteri Kemal Karaoğlan, Huriye Selçik’e ASKF Başkan Yardımcısı Vehbi Demir, Büşra Çelikkol’a ise Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun madalya ve teşekkür belgelerini verdi. Denizli ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer Sudenur Sözüdoğru’ya, ASKF Yönetim Kurulu üyesi Ünal Coşkun, Elanur Koçak’a,  ASKF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Aytekin Özge Tosun’a, ASKF Yönetim Kurulu üyesi Oktay Çıtak Sude Karabuğa’ya, TASKK delegesi İlhan Üşür, Rabiya İşgi’ye, ASKF Personeli Cihan Çoban Mesude Alayont, ASKF personeli İbrahim Ay Nazlıcan İz ve BAL denetçisi Lütfi Koçak da Nuran 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.