TRAFİK DEDEKTİFLERİ YETİŞİYOR

Çivril Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine eğitim verildi.

Eğitim Yayın: 08 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 08.01.2019 09:11:30
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

İlçe Emniyet müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, eğitimler Trafik ekiplerinde görevli Trafik polisleri tarafından verildi.

 

Proje kapsamında ilk eğitim Kadir Kameroğlu ilkokulunda eğitim gören 3 sınıf öğrencilerine verildi. Projenin gayesinin trafik içindeki en savunmasız grup olan çocukları bilinçlendirmek ve onlara daha güvenli bir trafik ortamı sağlanması olduğu belirtildi.

 

Proje kapsamında ilk okullarda eğitim gören öğrencilere kavşaklarda ve karayolunda yaya geçiş kuralları, araçlarda emniyet kemeri kullanımı, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, traktör ve kamyonet kasalarında yolculuk, bisiklet binme kuralları ile bilgiler verildi.

 

Trafik dedektifleri projesi kapsamında ilçede eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine uygulamalı eğitim verileceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.