TÜRK-ALMAN KOOPERATİF BİRLİKLERİ’NDEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Almanya Tarım Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü TAKBİ Projesi çerçevesinde Denizli’de bulunan heyet, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 25 Nisan 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 25.04.2018 09:29:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Almanya Tarım Bakanlığı ve Alman Kooperatifler Konfederasyonu ile birlikte yürüttüğü TAKBİ Projesi (Türk Alman Kooperatif Birlikleri İşbirliği) çerçevesinde Denizli HAY-KOOP Birliğinin ev sahipliğinde Denizli’ye gelen heyet Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Tarım Reformu Genel Müdürü Emin İzol, HAY-KOOP Merkez Birliği Genel Başkanı Ahmet Ertürk, HAY-KOOP Denizli Birlik Müdürü Tolga Tanrıverdi ve beraberindekiler katıldı, 

 

Cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, ziyarette yaptığı konuşmada, "Tarım, şehrimiz ülkemiz ve bütün dünya için çok önemli bir sektör. İnsanlık devam ettiği sürece tarıma olan ihtiyaç artarak devam edecektir. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizdeki tarım ve hayvancılığa destek olmak için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretin ardından heyet 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.