TÜRKİYE DENİZLİ’DEN BAHSEDİYOR

Benim Mahallem projesi kapsamında Bahçelievler, Başkarcı ve Karahasanlı mahallerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, amaçlarının dünyada parmakla gösterilen bir şehir haline gelmek olduğunu belirterek, "Bugün Türkiye Denizli’den bahsediyor" dedi.

Yaşam Yayın: 23 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2018 18:24:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Benim Mahallem” projesi kapsamında Bahçelievler, Başkarcı ve Karahasanlı Mahalleleri'nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Servergazi Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin tüm mahallelerde, herkesle temas etmeye gayret ettiğini belirterek, "Hep beraber bu şehre hizmet etmek için çalışıyoruz" dedi. Denizli'nin öncelikli sorunlarından başlayarak tüm ihtiyaçlarını tek tek giderdiklerine dikkati çeken Başkan Zolan, "Yaptığımız yatırımlarla Denizlimiz daha iyi daha güzel hale geldi. Amacımız dünyada parmakla gösterilen bir şehir haline gelmek" dedi.

 

Denizli, en hızlı gelişen şehir

 

"Bugün Türkiye Denizli’den bahsediyor" diyen Başkan Osman Zolan, "Denizli, en güzel, en hızlı gelişen şehir olarak görünüyor. Bunu hep beraber yaptık, sizler destek vermemiş, bizlerin yanında durmamış olsaydınız, bu işlerin altından kalkmamız mümkün değildi” diye konuştu. Denizli'de yaptıkları yatırımları tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, özellikle su tasarrufu konusunda kadınları uyardı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.